banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Gülpınar YRP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı adayı oldu

Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, Cumhurbaşkanı Danışmanı, AK Parti MKYK Üyesi ve 24-27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Kasım Gülpınar'ın Yeniden Refah Partisi' ne katılarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu. Erbakan, Gülpınar'a hoşgeldiniz dileklerini ileterek başarılar ve hayırlı hizmetler diledi.

Kasım Gülpınar'ın Yeniden Refah Partisi'ne katılmasıyla birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde yeni bir dönem başlamış oldu. Gülpınar'ın deneyimli bir siyasetçi olması ve daha önce AK Parti'de önemli görevlerde bulunması, Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa'da güçlü bir adayla seçimlere gireceğini gösteriyor.

Kasım Gülpınar'ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasıyla birlikte, Yeniden Refah Partisi'nin seçim çalışmaları hız kazanacak. Gülpınar'ın tecrübesi ve bilgisi, partinin Şanlıurfa'daki popülerliğini artırarak seçimlerde başarılı olmasına yardımcı olacak.

Şanlıurfa, Türkiye'nin en büyük illerinden biri ve bölgenin önemli bir merkezi konumunda bulunuyor. Bu nedenle, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan kişiye büyük bir sorumluluk düşüyor. Kasım Gülpınar'ın bu sorumluluğun farkında olduğu ve Şanlıurfa'ya hizmet etmek için var gücüyle çalışacağı düşünülüyor.

Yeniden Refah Partisi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde iddialı bir şekilde yarışacak. Partinin bu seçimlerdeki hedefi, Şanlıurfa'nın sosyal ve ekonomik sorunlarına çözüm üretmek ve halkın güvenini kazanmaktır. Kasım Gülpınar'ın adaylığıyla birlikte, partinin Şanlıurfa'da daha da güçleneceği ve seçimlerde başarılı olacağı öngörülüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kasım Gülpınar'ın tecrübesi ve bilgisi, Yeniden Refah Partisi'nin seçim kampanyasına büyük bir ivme kazandıracak. Gülpınar'ın liderlik becerileri ve halkla iletişim yeteneği, seçmenlerin dikkatini çekecek ve partinin Şanlıurfa'daki popülerliğini artıracaktır.

Kasım Gülpınar'ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması, yerel siyasette yeni bir dönemin başladığını gösteriyor. Seçimler öncesinde partilerin adaylarını belirlemesiyle birlikte, Şanlıurfa'nın kaderini belirleyecek olan bu seçimlerde, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Kasım Gülpınar'ın nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

MEHMET KASIM GÜLPINAR KİMDİR?

Mehmet Kasım Gülpınar, 20 Eylül 1969 tarihinde Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünyaya geldi. Lise mezuniyetinin ardından eğitimini Ankara Üniversitesi'nde sürdüren Gülpınar, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi. Üniversiteyi bitirdikten sonra TÖMER'de öğretmenlik yaptı. Dış Ticaret Müsteşarlığı İGEME'de Mütercim olarak çalıştı. Özel bir TV kanalında diplomasi muhabirliği yaptı.Devlet Bakanlığında Özel Kalem Müdürlüğü ve Siyasi Danışmanlık, Sanayi ve Ticaret Bakanlığında Siyasi Danışmanlık görevlerinde bulundu. 24. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Şanlıurfa'dan Milletvekili seçildi. Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliği, Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA) Türk Grubu Üyeliği, Türkiye- Fransa Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanlığı, AB Uyum Komisyonu Üyeliği, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu (KPK) üyeliği, Dışişleri Komisyonu Üyeliği ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) üyeliği görevlerinde bulundu. 25., 26. ve 27. Dönemde tekrar AK Parti Şanlıurfa Milletvekili seçildi.Aynı zamanda 26. Dönem AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Karma Parlamento Komisyonu üyesidir. Gülpınar son olarak AK Parti'de Cumhurbaşkanı Danışmanı ve MKYK üyeliği görevlerinde bulunuyordu.İyi düzeyde Fransızca, İngilizce ve Kürtçe, Arapça ve Farsça bilen Gülpınar, evli ve 3 çocuk babasıdır. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.