banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi Akhisar Belediyespor

Göbekli köyünde çok amaçlı salon açıldı
Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Göbekli kırsal mahallesinde 300 m2 alan üzerine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşın hizmetine sunuldu. Mahallelerine yapılan çok amaçlı salonun mahalleye büyük katkı sağlayacağını söyleyen mahalleliler Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür etti.
Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon taahhüdünde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye bağlı Göbekli mahallesinde, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 300 m2 alan üzerine yaptırılan çok amaçlı salonu vatandaşın hizmetine açtı.
Açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve Göbekli Mahallesi sakinleri katıldı.
Açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli, 22 Kırsal mahallede çok amaçlı salon temelini attıklarını, Göbekli mahallesi ile birlikte 8. Çok Amaçlı Salonu vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.
BAŞKAN BAYDİLLİ:“AMACIMIZ ÇOK AMAÇLI SALON OLMAYAN YER BIRAKMAMAK”
Başkan Baydilli, “300 m2 üzerine yaptığımız çok amaçlı salonumuzu bugün hizmete sunuyoruz. Çok amaçlı salonumuz Göbekli Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın düğünlerinde taziyelerinde hizmet verecek. Bunun yanından Göbekli Mahallemizdeki gençlerimizde çok amaçlı salonumuzda kitaplarını okuyacaklar. Tabii bizim için önemli olan Karaköprü’müzdeçok amaçlı salon olmayan yer bırakmamak. İnşallah güzel günlerde kullanırlar. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.
AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise, “Bugün Karaköprü’nün farklı bir noktasında yine bir çok amaçlı salonun açılışındayız. AK Parti’nin AK Belediyelerinin Urfa’daki Ak yüzü Karaköprü Belediyesi bugün 8. Çok amaçlı salonunu hizmete açıyor. Ben Başkanıma ve tüm Belediye çalışanlarına bu anlamlı çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Göbekli Mahalle Muhtarı Hüseyin Akgöbek ise,  mahallelerine çok amaçlı salonu kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye çok teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.