banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Gazeteci Reşit Öncel Haliliye'de yoğun çalışıyor

REŞİT ÖNCEL ÇALIŞMA AZMİYLE TAKDİR TOPLUYOR

AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Reşit Öncel, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Gazeteci- yazar Reşit Öncel, seçim çalışmaları kapsamında seçmenle biraraya geliyor ve davet edildiği toplantıya katılıyor.

Geçtiğimiz günlerde bir grup vatandaş ve partiliyle bir araya gelen Reşit Öncel AK parti programını, projeleri ve İlçe Başkan Adayı Mehmet Canpolat'ın yapacağı çalışmaları anlatıyor.

AK Parti'nin Türkiye'yi gelişmiş ülkeler seviyesine ulaştırmak adına önemli bir yol kat ettiğine dikkat çeken Öncel, " Bugün Türkiye'de nereye bakarsak bakalım bir gelişmenin olduğunu

görürüz. Eğitimde, sağlıkta, savunma sanayinde, ulaştırmada ve daha bir çok alanda Türkiyemiz hızla büyüyor ve güçleniyor. Bütün bunlar AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanımızın gayretleriyle oluyor. Hükümetimiz her anlamda elini taşın altına koyuyor ve ülkemizi güzelleştiriyor."diye konuştu.

Öncel, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Büyükşehir’de, Haliliye'de ve Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde kazanacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.