banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI OSB Müdürü Osman Oktay

GAP'ın uzmanı Mehmet Ali Cevheri aday adayı oldu

Şanlıurfa'da akademik olarak yaptığı çalışmalarla ön plana çıkan Cevheri, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na benzerliğinden ötürü ilgi odağı oldu.

AK Parti İl Başkanlığında resmi mürecaatını yapan Cevheri hoca aday gösterildiği takdirde Şanlıurfa gibi büyük bir kentin tarih, tarım, turistik olarak kalkınmasında bilimsel olarak katkı sunacağını belirtti.

Şanlıurfa'nın coğrafik olarak önemli bir kent olduğunu belirten Cevheri Hoca; "Amacım bu potansiyeli geleceğimize yönlendirmek. Yeni Türkiye'de yeni Şanlıurfa'nın ne kadar önemli bir kent olduğunun ortaya çıkmasında çalışmalara katkı sunmak. Şanlıurfalıların beklediği hizmeti AK Parti ile beklentileri karşılayarak sunmak. Bu anlamda tüm hemşerilerimin duasını bekliyorum" diyerek aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

MEHMET ALİ CEVHERİ KİMDİR?

Şanlıurfa Lisesi 1980 mezunu.

1985'te Uludağ Üniversitesi Maliye Bölümü'nü bitirdi.

1987-1994 ylları arasında Doğru Yol Partisi Şanlıurfa Merkez İlçe 2. Başkanlığı yaptı.

1994-1996 yılında Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürlüğü, Harran Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1997 yılında Kahta Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürlüğü'ne atandı ve 10 yıl boyunca bu göreve devam etti.

Halen Şanlıurfa Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nda Öğretim Görevlisi ve Muhasebe Bölüm Başkanı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.