banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haberleri Urfa Haber

Fakıbaba Türk Meydanı Mahallesinde

Türk Meydanı Mahalle Muhtarı Hasan Batan'ın evinde gerçekleştirilen toplantıda, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, mevcut sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Kent merkezinde yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Fakıbaba, bu tür toplantıların oldukça faydalı geçtiğini belirterek, ayda bir kez düzenlenen toplantılarda not edilen sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

Türk Meydanı Mahallesi sakinlerinin yoğun katılımıyla düzenlenen toplantıya, Başkan Fakıbaba'nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Ahmet Al, Koruma Amaçlı İmar Birim Sorumlusu Musa Demirkol, Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı, Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Ekrem Temizboş, Zabıta Müdürü M. Burak Küçük, Fen İşleri Müdür Yardımcısı Nazif Küçük, ŞUSKİ Müdürü Murat Karabulut ve diğer belediye birim sorumluları katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.