banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Fakıbaba; Japonya gezim faydalı oldu


Şanlıurfa Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla Japonya’nın Tokyo kentindeki JATA Seyahat Fuarında oluşturulan “Şanlıurfa Standı”nda kentin tanıtımını bizzat üstlenen Başkan Fakıbaba, bir hafta süren Japonya gezisinin değerlendirmesi yaptı ve gezinin oldukça faydalı geçtiğini söyledi.
Ziyaretin kısa bir değerlendirmesini yapan Fakıbaba, “Oldukça faydalı bir gezi oldu. Tanıtım açısından ilimiz için önem taşıyan bir organizasyonda yer aldık. Japonya’nın başkenti Tokyo’nun yanı sıra Seul’da da bazı temaslarımız oldu. Urfalı işadamlarımız ile Japon işadamları arasında önemli diyaloglar yaşandı. Vizyon olarak bu gezinin oldukça faydalı geçtiğine inanıyorum. Bu tür gezilerde kentimizde neler yapabiliriz? Bunların birer araştırmasını yapıyoruz. Eksikliklerimizi ve fazlalıklarımızı gözden geçiriyoruz amacımız güzel bir kenti insanların hizmetine sunmaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.