banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Eyyüpoğlu; Cevheriyi severim

Geçtiğimiz gün yapılan törenin ardından AK Parti’ye geçen Şanlıurfa milletvekillerinden Seyit Eyyüpoğlu, dün akşam katıldığı bir televizyon programında Sabahattin Cevheri için “O benim canım. Onun ayağı taşa değse en başta ben koşarım. Onun için canımı veririm” dedi.

Cevheri ile aralarında hehangi bir küslük olmadığının da altını çizen Eyyüpoğlu “Cevheri neden böyle yapıyor hiç anlamış değilim. Oysa aynı aşiretteniz ve akrabayız. Bu istifa olayı benimle konuşmaması ve diğer bir çok olayına ben bir türlü anlam veremiyorum” diye konuştu.

Programın ilerleyen saatlerinde Eyyüpoğlu tüm Şanlıurfalılara kendisine verdiği destekten dolayı da teşekkür etti. Pazartesi günü saat 10.00’da AK Parti Şanlıurfa İl Binasında tebrikleri kabul edecek olan Eyyüpoğlu, Pazar günü Başbakanı karşılayacak.

ŞAhin Öznur / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.