banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Eyyübiye Halkı Başkan Kuş’u Bağrına Basıyor

Mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarlıklarını dile getiren mahalle sakinleri, işyerlerinde ağırladıkları Başkan Kuş’a hediyeler vererek teşekkür ettiler.

Resmi çalışma programı ve makamdaki mesaisinin dışındaki tüm vaktini ilçe merkezi ve kırsalda halkla buluşmaya, dertlerine çareler üretmeye ayıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hafta sonu ilçe kırsalına yaptığı ziyaretlerin ardından bugün de Muradiye Mahallesi ve ilçenin en yoğun merkezlerinden Eyyüp Peygamber Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün ve AK Parti Mahalle Temsilcisi İbrahim Adsız ile birlikte Muradiye Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Kuş, yüzlerce esnafı işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ziyaretinden dolayı memnuniyet duyan mahalle esnafı Başkan Kuş’a hediye verip teşekkür etti.

Daha önce kendisine iletilen talepler hakkında kendileriyle istişarelerde bulunan Başkan Kuş’a mahalle sakinleri de minnettarlıklarını ifade ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce daha önce tespit edilen mahalledeki yetim, öksüz ve kimsesiz ailelerin fırınlara olan borçlarını da Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi aracılığıyla ödeyen Başkan Kuş, ihtiyaç sahibi bazı aileleri de evlerinde ziyaret ederek taleplerinin yerine getirilmesi için talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.