banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Eyyübiye Esnafın'dan Cevheri'ye Tam Destek

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili adayı olan Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Genel seçimlere sayılı günler kala temposunu hız kesmeden sürdüren Cevheri, vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, Şireciler ve Fıstıkçılar esnafını tek tek ziyaret ederek hem sorunlarını dinledi hem de 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler için destek istedi. Ardından kapalı pasaj esnafı ve Halepli Bahçe esnafını ziyaret eden milletvekili adayı Cevheri, esnaftan destek sözü aldı. AK Parti'yi sonuna kadar desteklediklerini vurgulayan Eyyübiye esnafı, Cevheri'ye yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri'ye, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü ilçe Başkanı Sait Ağan, Şireciler ve Fıstıkçılar Odası Başkanı Ahmet Aslan, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve STK yöneticileri eşlik etti.

DÖRDÜNCÜ SEÇİM BÜROSU AÇILDI


Esnaf ziyaretlerinin ardından Eyyübiye yerleşkesinde bulunan Kalkan Mahallesi 4. seçim bürosunun açılışına katılan Cevheri, 14 Mayıs'a sayılı günler kaldığını dile getirerek "Hedefimiz dünyada ne kadar mazlum millet varsa, hepsini kendimizle beraber ayağa kaldırmaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.