banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Eyyübiye'de Yol Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un d ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’undirektifler doğrultusunda ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını sürdüren  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ‘Yol Medeniyettir’ mantığıyla  ilçe genelinde merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol çalışmalarına devam ediyor.

Eyyübiye ilçe merkezinde kilitli beton parke taşı döşeme ile yeni yol ağı oluşturan Fen İşleri Müdürlüğü, kırsalda ise stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.. Başkan Kuş’un talimatlarıyla  Eyyübiye'de alt yapısı tamamlanmış alanlarda parke taşı, kırsalda ise stabilize yol yapan ekipler, daha sonra Tekyamaç, Yaykılıç, Olukyanı, Çavuşlu, Sarıcan ve Yolbilir mahallelerinde yol yapım çalışmasını tamamlayarak varandaşların takdirini topladı.

Eyyübiye genelinde kurulan 3 şantiye ile çalışma yürüten ekiplerin sıkı çalışarak hazırlanan program çerçevesinde girilmedik mahalle bırakmamayı hedefliyorlar.

Mahallelerinde sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.