banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

'EVET'le Türkiye 1.cisi olacağız

ve iddialı sözler: "Türkiye'de referanduma "EVET" oyumuzla birinci olacağız"

Anayasa Mahkemesi'nin kararını açıklamasının ardından AK Parti referandum hazırlıklarına başladı. Referandum hazırlıkları çerçevesinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Veysel Polat, Halkla İlişkiler Başkanı Erkan Sözen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Kızıldemir, Mehmet Büyükfırat, Yusuf Mert ve Hümeyid Bilbay'dan oluşan AK Parti temsilcileri Batıkent (TOKİ) mahalle muhtarı Mehmet Salih Arpacı'yı da ziyaret ettiler.

Ziyarette muhtar, 8 aza ve Batıken (TOKİ) sakini Ömer Faruk Baykuş hazır bulundular. Parti heyeti bir süre muhtar ile Batıkent (TOKİ) mahalle sorunlarını konuştular. Anayasa Değişikliği paketinin halkoyuna sunulması nedeniyle muhtarı bilgilendirdiler. Referandumla ilgili iddialı sözler sarf eden Muhtar Arpacı; AK Parti heyeti bizi ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduk. Referandum ile ilgili bilgi aldık. Biz şimdiden çalışmaya başladık. Anayasa değişiklik paketine "EVET" diyeceğiz. Çünkü bu değişiklikle refah düzeyimiz artacak, eşit olacağız. Bu değişiklikle Türkiye'nin önü açılacak. Bu değişikliğe "EVET" demekten başka bir seçeneğimiz yoktur. 82 darbe anayasasının değişmesi için çok dua ettik. Sivil Anayasanın ilk adımını aşmak için açıktan destek veriyoruz. Buradan iddia ediyorum. Şanlıurfa olarak Referanduma "EVET" demekle Türkiye'de birinci olacağız. Şanlıurfa'da da Batıken (TOKİ) birinci olacak" dedi. 

Muhtar Arpacı "Milletvekilleri 12 Eylül referandum çalışmaları startını buradan verebilirler. Tüm vekillerimizi Batıkent (TOKİ)'ye bekliyoruz" diyerek sözlerini bitirdi.

Ziyaretle ilgili konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Veysel Polat; BatıkenT (TOKİ) muhtarı M. Salih Arpacı'yı ve sanayi esnafını ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik. Referandum konusunda açık desteklerini ifade ettiler. Darbe anayasanın değişmesi için önemli bir adım atılıyor. Halk bu konuda bilinçli davranıyor. Dedi.

Muhtar M. Salih Arpacı, AK Parti heyeti ile birlikte Batıken (TOKİ) bölgesini gezdiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.