banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Esed mağdurlarına AK Partiden başsağlığı ziyareti

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve İl Yönetiminden oluşan bir heyet acılı ailelerin taziyelerinde bulundular.

 

AK Parti heyeti ilk olarak Akçakale yakınlarında bulunan Bolatlar köyündeki Timuçin ailesinin taziyesinde bulunarak başsağlığı ziyaretinde bulundular.

 

Buradan ayrılan AK Parti heyeti Akçakale merkezde bulunan Özer taziyesine geçtiler. AK Parti heyeti, Gülşen Özer'in eşi İbrahim Özer'e başsağlığı dileklerini iletip, aileye sabır diledi.

Özer ailesi ise; “Taziyelerine gelen heyete çok teşekkür ederek; “Acı günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Biz bir bedel ödedik. Bu zalim Esed gitsin, bedel ödemeye hazırız” dedi.

 

Zalim Esed’in katliamlarının sınırları aştığını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez;  “Maalesef Zalim Esed katliamlarına devam ediyor. Akçakale’ye de düşen bir top mermisinden dolayı 5 kardeşimiz hayatını kaybetti. AK Parti hükümeti olarak gerekli girişimlerde anında bulunuldu. Askeri olarak da anında karşılık verildi. Acılı ailelere başsağılı ve sabır diliyorum. Umarım bu zulüm ateşi kısa sürede söner” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.