banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Erdoğanı ilk kez böyle göreceksiniz!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, selden en fazla etkilenen Pakistanın Multan kentine geldi. Erdoğanın kente ziyareti öncesinde başkent İslamabad sokaklarına bir afiş asıldı. Ancak afişte ilginç bir ayrıntı vardı.

Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilani, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zardari ve Başbakan Erdoğanın posterlerinin yer aldığı afişte yapılan hile nedeniyle Erdoğan, mavi gözlü oldu. İslamabad sokaklarında yer alan bu afiş, Erdoğanı bile şaşırttı.

SELDEN EN ÇOK ETKİLENEN MULTANDA

Erdoğanın Pakistan gezisi başladı. Başbakan Erdoğan, Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilaniyle birlikte selden en fazla etkilenen bölgelerden olan Multana geldi.

Erdoğan ve Gilani, Multandan helikopter ile Muzafferabada bağlı Mehmood ve Kot kasabalarına geçecek ve incelemelerde bulunduktan sonra Türk Kızılayının yaptırdığı Mevlana evlerinin teslim törenine katılacak.

ERDOĞAN, PKKYA EŞ ZAMANLI AFFI YALANLADI

Bu arada Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esada atfen gazetelerde yer alan PKKya karşı eşzamanlı af başlatalım haberlerini yalanladı, Böyle bir talep söz konusu değil. Böyle bir şey yoktur. Sadece dayanışmamız var dedi.

Erdoğan, Esenboğa Havalimanında düzenlediği basın toplantısında, Pakistandaki sel bölgesine şu ana kadar 25 milyon dolarlık yardım malzemesi yollandığını belirterek, Başbakanlık hesabında biriken paranın da 200 milyon doları aştığını söyledi.

Başbakanlık hesabında biriken para, TOKİ tarafından konut, okul, cami, hastane yapımında kullanılacak.

Erdoğanın Pakistan ziyareti bu akşama kadar sürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.