banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Erdoğan: Örgüt yeni bir ihale aldı

Haber 7

Başbakan Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti:

Şehitlerimin acısını yüreğimde hissediyorum. Dert adamı söyletir. Türkiye'ye yönelik alçakça saldırılara karşı sizlerin aracılığıyla azizi milletime seslenmek istiyorum. Terör örgütü ne kadar kanlı bir oyunun parçası olduğunu gözler önüne sermektedir.

Son saldırılar zamanlama olarak dikkat çekicidir. Terör örgütü bu saldırılarla bir sonuca ulaşamayacağını çok iyi biliyor. 30 yıldır tezgâhlanan oyunlar bugün yine piyasaya sürülmek isteniyor. Terör örgütü yeni bir ihale almıştır ve gereğini yerine getirmektedir.

Türkiye kalkınmaya başladığında terör örgütü devreye girmektedir. Ekonominin atılım yaptığı demokratikleşme dönemlerine bakın.  Terör örgütünün saldırılarındaki zamanlamaya bakın.

Anayasa değişiklik konusunu daha önceden defalarca tartıştık. Daha sonra bu iş Meclis'e gelince işler değişti. Bunun karşısında kimler yer aldı. Anamuhalefet Partisi CHP, onun yanından kim aldı MHP. Diğeri kim di BDP. Diğer terör örgütü ve İmralı....

Anayasa değişikliği esnasında bir parti geçmedi, ana muhalefet partisi lideri, bu maddeye onay vermeyen AK Parti'li vekillere teşekkür etti. Sonra ise etmedi. Refrandum arefesinde dikkat edin yine terör örgütü devreye girdi.

Türkiye bu zamana kadar olmadığı şekilde dış politika en itibarlı günlerini yaşıyor. Türkiye'nin gür sedası dünyanın her köşesinde yankılanıyor. Avrupa'da, Amerika'da işsizlik oranları yükselirken, Türkiye'de hızlı şekilde düşüş sürecine giriyor. Bakıyorsunuz terör yine devrede...

"EN AZ TERÖR ÖRGÜTÜ KADAR SUÇLULAR"
Terör örgütün bir figüran olarak ortaya atan kirli odaklar amaçlarına ulaşamadı, ulaşamayacaklar. Yasama, yürütme ve yargı dayanışma içinde olmazsa bu işin bir kanadı eksik kalır. Bu mücadelede sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. Kimse terör üzerinden siyaset yapmamalı. Bunu yapanlar en az terör örgütü kadar suçludur. Şu ana kadar çetelerle mücadele çerçevesinde bir çok kirli ilişki ortaya çıkarıldı.

HAKİMLERE "MEHMET HABERAL" CEZASI

Kısa süre önce 9 hakime üst mahkemenin ceza vermesini bu ülkedeki hukuk adına çok ciddi sıkıntı olarak görüyorum. Bu ülkede çok ciddi sıkıntılara yol açacaktır. Anayasayı çiğneyerek üst mahkemenin ceza verme hakkını nereden buluyor? Artık herkes müracaat edip, bu tür davalar açıp kendine yeni bir çıkış yolu açacak. Bunun altından nasıl kalkacaksınız. Bu kararın ideoloji dışından bir açıklaması olamaz. Buna ne kendileri inanır ne de milleti inandırabilir. Hukuk kendine olan güveni yitirmiştir. 9 Hakime bu cezayı verirsen kimsenin hukuka inancı kalmaz.

TERÖRE İNAT YATIRIM YAPACAĞIZ
Terör örgütü kurulduğu günden itibaren hep maşa olarak kullanılmıştır. Terör örgütünün gayesi hiç bir zaman milletin huzur ve esenliği olmamıştır. Benim Kürt kardeşlerinin hiç bir zaman sözcüsü olmamıştır, olamayacaklar da. Nasıl çeteler bu millete istikamet veremezse, eli kanlı terör örgütü debenim halkıma istikamet veremeyecektir. Teröre inat üretim yatırım diyeceğiz. Halkımıza daha fazla hizmet götüreceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.