banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Emin Önen’den Kritik 14 Mayıs Çağrısı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Emin Önen, seçim çalışmaları kapsamında Alet ve Arğan ailesinin ev toplantısına katıldı. Toplantıda aile mensupları ile sohbet eden Emin Önen, 14 Mayıs seçimlerinin önemini aktardı. Alet ve Arğan ailesi ise AK Parti’ye ve Emin Önen’e tam destek verdiklerini kaydetti. 
Emin Önen, gün içinde ki ziyaretlerinin ardından seçim bürosunda vatandaşların talep ve önerilerini diledi. Emin Önen’in seçim ofisini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İlhami Günbeği, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İlçe Başkanı Sait Ağan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile Bayuk ve Baylan ailesi de ziyaret etti. 

Emin Önen, herkesin bir milletvekili adayı gibi çalışması gerektiğinin altını çizerken; “Bu davanın bir neferi olarak hepimiz gurur duyuyoruz. Hepimiz eşit bir şekilde bu davanın uğrunda birlikte mücadele edeceğiz. Seçim büromuza sizleri her zaman bekliyoruz. Ama şunu da yapmamız gerekiyor eşimize dostumuza bu süreci anlatacağız çalışmamızı yapacağız. Kritik bir zaman memleketimiz için. İnşallah hep birlikte 14 Mayıs'ta 14 de 14 için hedefimiz bu yönde, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise Emin Önen’in Şanlıurfa için başarılı işler yapmaya devam edeceğine inandığını söyledi. Baydilli konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Emin Önen vekilimiz 2 dönem milletvekilliği yapmış, başarılı bir şahsiyet olmasından dolayı Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Türkiye Cumhuriyeti'ni beş buçuk yıl Çin’de Büyükelçi olarak temsil etmiş biri. Zaten bu bile hepsinin üzerindedir. Türkiye Cumhuriyeti için yaptıkları, İnşallah 14 Mayıs’tan sonrası yapacaklarının teminatıdır” 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımızın Emin abimizi Şanlıurfa'ya vermesi gerçekten bizim için gurur vericidir onur verici ve büyük bir şans. Bürokrasiden gelme bir abimiz. İnanıyorum ki özellikle bu dönem içerisinde Şanlıurfa'ya çok büyük katkısı olacaktır Şanlıurfa'ya.” ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.