banner2
Öne Çıkanlar Del Valle Mücahit Çitil Urfa 4. Ulusal Kitap Fuarı Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü değişiyor. 20 bin tankerlik yakıt vurgunu

Eğilmez; Başbakanımız Ocak ayında geliyor VİDEO

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya yapacağı 2 günlük ziyaretin tarihini açıkladı.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya yapacağı ziyaretle ilgili olarak kamuoyuna bilgi vermek istiyorum. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Başbakanımız Ocak ayının başında Şanlıurfa’ya gelecektir. Dolayısıyla Başbakanımızın 14-15 Eylül tarihlerinde Şanlıurfa’ya yapacağı ziyaret tehir edilmiştir. Başbakanımız Ocak ayında yine aynı şekilde iki gün Şanlıurfa’da program yapacaktır. İki günlük programında açılış, temel atma ve miting olacak” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in girişimleri sonucunda Şanlıurfa’ya yapılacak yatırımları da açıklayan İl Başkanı Eğilmez; “Sayın Bakanımız Faruk Çelik yoğun programlarından dolayı yaklaşık bir aydır Şanlıurfa’ya gelemedi. Hemşehrilerimize selamlarını iletti. Bakanımızın girişimleri neticesinde iki önemli gelişmeyi aktarmak istiyorum. Yapılan görüşmeler neticesinde köylerimize yaklaşık 1 milyon metre kare parke taşı döşemesi yapılacaktır. Böylece köylerimizin içerisine parke taşı döşemesi yapılacaktır. Bu gelişmeyle beraber Şanlıurfa için önemli bir yatırım olmuş olacak. Yine önemli bir gelişmeyi daha aktarayım. 10 Milyon lira ek ödenek ayrılarak Şanlıurfa’nın yol yapımında kullanılacak. Ek ödenekle birlikte trafik açısından biraz daha rahatlayacağız. Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) çerçevesinde Ekim ayında Şanlıurfa’da alımlar olacak. Bakanımızla görüşmemiz neticesinde Şanlıurfalı hemşehrilerimiz TYÇP ile çalışma imkanı bulacaklar” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.