banner2
Öne Çıkanlar ilçe Suriye Başkan Diyarbakır Urfa Haber

Düşünür: Gümbür Gümbür Çalışıyoruz

 Her ay olağan toplantılarını gerçekleştiren AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı bugün Belediye Eski Nikah salonunda çok sayıda partilinin katılımı ile yapıldı.

Yapılan toplantıda Ak Parti Teşkilatının Haziran ayı çalışmaları ele alındı.

Toplantı divan kurulu, AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Veysel Polat başkanlığında, Kadın kolları başkanı Aysel Göncü, Viranşehir İlçe teşkilatı başkanı Mehmet Ekinci ve Halfeti ilçe teşkilat başkanı Mehmet Erdoğan'dan oluştu.

AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Veysel Polat, gündem maddelerine geçmeden geçen gün kendisine yapılan fiili saldırı ile kısa bir konuşma yaptı. Polat; Bana yapılan bu saldırıdan dolayı üzüntülerini ifade eden ve bir duruş sergileyen siz değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Bana yapılan çirkin saldırı kişisel değildir, daha çok zihniyet çatışmasıdır. Tabi biz bir emanet aldık. AK Partinin "ak" emanetini aldık. Bizden sonrakilere de temiz olarak bırakmak istiyoruz. Bu parti halkın partisidir. Kişilerin partisi değildir." Dedi.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. İlk olarak kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür; AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı aile toplantısıdır. Ailecek burada hizmetlerimizi konuşuyoruz. Genel merkezimiz de bu toplantıya önem veriyor. Aylık olarak gerçekleştirdiğimiz her toplantı da çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Bir ay boyunca İl, İlçe, Gençlik kolları, Kadın kolları ve diğer tüm birimlerimizle bir muhasebe imkanımı doğuyor ve muhasebemizi yapıyoruz. Biliyorsunuz 12 Eylül'de referandum var. 1 ağustos itibariyle kampanyalarımızı resmen başlatıyoruz. Şuan itibariyle halka nasıl anlatacağız, ne yapacağız, nasıl bir çalışma stratejisi belirleyeceğiz diye tüm teşkilatlarımız harıl harıl çalışıyor. Bu konuda kaynağından bilgi sahibi olmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet komisyonu başkanı Sayın Ahmet İyimaya bu toplantımızdan sonra burada "Anayasa Değişikliği ve Demokratik Açılım" konulu konferans verecek. Referandum ile ilgili çalışmalarımızda bir yol gösteren bir konferans olacak.

Yine geçen ay Suruç İlçe Teşkilatımız Gazi Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölümü Öğretim görevlisi ve Siyaset Bilimci Mümtaz'er Türköne'yi davet edip Suruç'ta "Demokratik Açılım ve Anayasa Değişikliği" konulu konferansa ev sahibi oldular.  Çok güzel ve olumluydu.

Yine Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker şehrimize gelmişti. Gıda toptancıları temel atma ve açılışına katıldı. Anı süt tesislerinin açılışına ve Karaali seracıların açılışına katıldı. En önemlisi de Akçakale bölgesinde çoraklaşan toprakları yeniden tarıma elverişli yapmak için Drenaj kanalları projesinin temeli attı. Çok yoğun ve gümbür gümbür çalışıyoruz. Durmadan duraksamadan çalışıyoruz." Dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.