banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

CHP'li vekilden Erdoğan'ın kızı için edepsiz 'twit'

Gezi Parkı eylemcilerine palayla saldıran ve kamuoyunda 'Palalı saldırgan' olarak anılan Sabri Çelebi'nin mahkemece serbest bırakılması ve ardından Fas'a gitmesi eleştirilere neden olmuştu.

Karara tepki gösteren CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan da kararı Twitter hesabından eleştirirken ''Biri cikip sumeyye'nin kicina palayla vursa ne olurdu acaba?'' diye yazması takipçilerinin bile tepkisini çekti.



Gece saatlerinde bu twiti atan Sapan, gelen tepkiler sonrası twitini kaldırdı.

BAYKAL'I DA TANRI İLAN ETMİŞTİ

Sapan, ulus devletin tek sigortası olarak gördüğü Deniz Baykal için, "O siyasetin bir tanrısıdır. Allah uzun ömür versin ki güvencemiz olsun" sözleriyle de tepki çekmişti.

Çantasını gururla taşırım!

"Herkes Baykal'a adeta tapıyor" diyen ve Baykal'ın çantasını taşımasıyla "çantacı" yakıştırması da yapılan Sapan, "Ben onu babamdan öte seviyorum. Değil çantası her şeyini taşır, saygıda kusur etmem" diye konuşmuştu.

iŞTE KALDIRILAN O TWET VE GELEN TEPKİLER

ferhat.esnek@haber7.com
www.twitter.com/fesnek
HABER 7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.