banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haber ak parti Urfa Haberleri Siverek

CHPli küskünler partiye geri dönmüş

Rapora göre, Kemal Kılıçdaroğlunun Genel Başkan olmasıyla birlikte 6 bağımsız milletvekili CHPye katılırken, 693 bin 346 asıl üyeye üye kimlik kartı düzenlendi.

33. Olağan Kurultay sonrası bağımsız vekillerden; Emrehan Halıcı, Kamer Genç, Hüseyin Pazarcı, Harun Öztürk, Ahmet Tan, Tayfun İçli CHPye katıldı. Kılıçdaroğlunun Genel Başkan olmasıyla birlikte eski vekiller de tekrar CHPye dönmeye başladı. Küskünlere kapıyı açan CHPye ilk katılan eski milletvekillerinden Hakkı Akalın oldu. Ardından Züheyir Amber ve Muhsin Koçyiğitin katılımı kabul edildi. Daha sonra Ersoy Bulut, Hüseyin Özcan ile Mustafa Sayar CHPye geçti.

Yerel yönetim komisyonu kuruldu

CHPde yerel yönetim komisyonu oluşturulurken, üç yıldır boş olan Kadın Kolları Merkez Yönetim Kuruluna PM üyesi Asuman Çakmakçı Kadın Kolları Başkanı olarak atandı. Genel Merkez Parti Kütüğüne kayıtlı 768 bin 879 asıl üyeden 693 bin 346 asıl üyeye de üye kimlik kartı düzenlendi.

Ajanslar


Etiketler:  CHP Küskünler 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.