banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye

CHP'den, Sivereklileri kızdıracak adım
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığına sunulan teklife göre, Van’a bağlı Erciş ilçe merkezi, il merkezi olmak üzere, Çaldıran ve Muradiye ilçeleri ile bucak ve köyler bağlanmak suretiyle Erciş adıyla bir il kurulacak.



Oysa yıllardır Siverek ilçe olmak için çalmadık kapı bırakmadı. Başta CHP’liler olmak üzere tüm siyasi partiler her seçim öncesi “Siverek’in il olacağını” sözü vermişlerdi.



İŞTE CHP TEKLİFİ

Teklifin gerekçesinde, Erciş’te, 23 Ekim günü yaşanan deprem felaketinin Erciş’in il olmasını artık zorunluluk haline getirdiği kaydedilerek, "Nitekim Van depreminden sonra buradaki çalışmaları yönetmek üzere başka bir ilin valisinin Erciş’te görevlendirilmiş olması bile başlı başına bu gerekliliği gözler önüne sermektedir" denildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.