banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

GENÇLER FARUK ÇELİK YANITLADI

 Bakan Çelik 13 ilçe ile video konferans sistemiyle görüş alışverişinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvelik eski Bakanı Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik 3 merkez ilçe ile 10 ilçenin gençlik kolları video konferans sistemi aracılığı ile istişare toplantısı düzenledi. Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Gençlik kolları Bölge Koordinatörü Muhammet İkbal Seyda, AK Parti Şanlıurfa Gençlik kolları Başkanı Sedat Ertürk, İlçe Gençlik kolları başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.
AK Gençlik ile bir araya geldiği konferansta Türk Siyasal tarihinin Cumhuriyetten günümüze uzanan sürecini aktaran Bakan Çelik, ayrıca Avrupa’daki siyasal düzen ile Türkiye’de ki siyasal yapının arasındaki farkı gençlere aktardı.
Cumhuriyet tarihinden günümüze uzanan demokratik sürece dair söylemlerini geçlerle paylaşan Bakan Çelik, “Bizler Refah Partisi’nin geleneğinden gelmiş bir yapıya sahibiz. Gelinen her noktada demokratik kurallar neyi öngörüyorsa bizler o süreçlerden geçip bu günlere geldik ” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.