banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Bugün Gündem Şanlıurfa! Siyasiler de harekete geçti

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Özel bir mekanda düzenlenen basın toplantısına Bakan Fakıbaba’nın yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Vali Abdullah Erin, belediye başkanları, partililer ve basın mensupları katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba,”24 Haziran 2018 seçiminin Öncelikle ülkemize partimize Şehrimize Hayır getirmesini yüce rabbimizden niyaz ediyoruz. Tabii ki bu seçim aslında bir geçiş sistemini ilgilendirdiği için ülkemizin şehrimizin ilerisini görme adına istikrarı yakalayabilmek adına 5 yıl her sektörün herkesin ve herkesin önünde görebilme adına çok önemli bir fırsat olarak düşünüyoruz. AK Parti kadroları olarak gerek halk belediyeler 13 ilçeleri belediye başkan arkadaşlarımızla birlikte büyükşehir ve ilçe belediye başkan arkadaşlarımız sadece seçiminde işte çalışan bir zihniyet hareket etmediğini sizi her gün seçim varmış gibi Ak Belediyeler tüm Şanlıurfa sınırları Satı itibariyle çalışma yürüttüğünü ve dolayısıyla Bizler belediye olarak seçime hazır olduğumuzu da burada belirtmek istiyorum.

‘BİZLERDE ŞANLIURFASPOR’UN YANINDA OLACAĞIZ’

Bugün saat 15 itibariyle İnşallah Şanlıurfaspor’un 31 değerli olanı maçında Allah’ın izniyle devreli liderliğe yükselmesi şehrimiz açısından çok önemli olan getirici bir sonuç olacak ve Bizlerde takımımızı yanında olacağız.”

Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,”Ülkemiz için hem de insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum huzur içerisinde kardeşlik içerisinde sonucu ve dostluk içerisinde geçilmesine Allah’tan temenni ediyorum yaşlanmış ağa istiyoruz dostlarımızdan Gönül dostlarımızdan daha böyle bir günde bizimle beraber olmalarını Arzu ediyoruz. Yine böyle bir seçime girdiğimiz zaman gün bugündür Efendim bu 60 günlük süre içerisinde bütün gayretimiz çabamız etrafımızı dostluğumuzu göstermek zorundayız 24 Hazirandan sonra evet 5 yıl seçim yok. Efendim Bugün yapın günlük 2 günlük çalışma 5 yıl boyunca yapılacak bir yakınlık ve dostluktan çok daha önemlidir. O bakımdan bu 60 günlük sürenin çok önemli olduğunu bir kere ifade edeyim. Bu seçim Sadece milleti değil bütün mazlum milletlerin kaderi olduğu için benim küçük hesaplar bulunmaması gereken bir sitemim canım sıkılmıştı bunların pazarlığını yapılması zamanı değil. AK Parti et olarak milletvekilleri İl Başkanı yönetimi belediye başkanları olarak her zaman gönül almak sana her zaman hizmetten yanayız her zaman koş durmadan yanayız her zaman isteklerine üzüntünüz olduğu zaman gelip Gönül almaktan yanayız bir mahsuru olmaz olmasa dahi bu böyledir. AK Parti olarak zor başkanımızın resmini verdiği işaretten sonra biz çalışmalarımızı başlattık ilçe başkanlarımız da toplantı yaptık. Yönetim kurulumuzda toplantı yaptık seçim Koordinasyon Merkezi oluşturmaya başladım tuttuk ve bu süreçte yine Urfa için en iyisi nasıl olması gerekirse o şekilde bir araya gelip çalışmalarınızı sürdürerek ilçe başkanlarımız gerek yönetim izle Çok güzel bir motivasyon çok güzel bir heyecan hakkımızda da Beraberliğimiz aynı heyecan aynı motivasyonu gördüm seçimini 24 Haziran’da olması sanki bir yük kalktı bir ferahlık geldi iyi bir aydan geldiği gibi atması verdi hava oluşturduğunu gördüm Demek ki doğru bir karar verilmiş ve halk bu 24 Haziran dolayı da gördüğünde büyük bir memnuniyet gerçek başkanlık sistemi artık halkımızın beklediği bir sistem yeni bir dönem kalkınmanın ve daha fazla ileriye gitmenin gelişmenin veya Lider ülkeler arasında katılmanın karşılığıdır başkanlık sistemi konu çok iyi biliyoruz işte Türkiye böyle bir sistemi yakalamış geçmesi en doğru kararı.”

‘BİZLER BELEDİYE OLARAK SEÇİME HAZIRIZ!’

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,”Öncelikle Afiyet olsun Hayır getirmesini yüce Rabbim size ne yapıyoruz? Bilgilerini görme adına istikrarı yakalayamadım 5 yıl her sektörün Herkesin herkesin önünde görebilme adına çok önemli bir fırsat olarak düşünüyoruz AK Parti kadroları olarak gerek Hangi belediyeler o kişi ilçeleri belediye başkan arkadaşlarımızla birlikte Büyükşehir ve ilçe belediye başkan arkadaşlarımız sadece seçmen değişti çalışır hareket etmediğim ise her gün seçim varmış gibi ak belediyeler Şanlıurfa sınırları satış çalışma yürüttüğünü ve dolayısıyla Bizler belediye olarak seçime hazır olduğumuzu da burada belirtmek istiyorum yine bugün saat 15 itibariyle İnşallah Şanlıurfa SPOR 11 değerli olan başında Allah’ın izniyle devirerek liderliğe yükselmesi şehrimiz açısından çok önemli poları getirir. Şehirde takımımızın yanında olacağız Bu duygu ve düşüncelerle gelecekler Hepinize afiyet olsun diyorum ve çözüm saygılı bir bırakıyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

Açıklamaların ardından Bakan Fakıbaba, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Ruha Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.