banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

'Bu Seçimin Ana Aktörü Milletin Kalbinden Çıkan Ak Parti'dir'



    Güvenç, seçimden sonra ülkenin bir dönüm ve kırılma noktasını yaşayacaklarını belirterek  başta Avrupa olmak üzere dünyanın yapılacak olan seçimi yakından takip ettiğini ifade etti.

    Ülkenin ve devletin yeni bir sürece girdiğini vurgulayan Güvenç, Güneydoğu'da yıllardır yaşanan terör sorununu çözmek ve çözüm sürecini başlatan AK Parti'ye milletin destek olacağına inandıklarını aktardı.

AK Parti'nin girdiği 9 seçimden mutlak zaferle ayrıldığını hatırlatan Güvenç, şunları kaydetti:
"Bu seçimin ana aktörü millet ve milletin kalbinden çıkan AK Parti’dir. İnşallah bu seçimde ülkemiz yeni bir güç olarak ortaya çıkacak ve 100 yıldız coğrafyamızda oynan oyunlar nihayetine erdirilecektir. Bu yola ilk çıktığımızda partimizin genel kurucusu net bir şey diyerek "söz milletindir" dedi. Bu Coğrafyada ötekileşmeyi, ezilmeyi, sömürülmeyi ve devlet milletin hizmetkarıdır dedi. 9 Seçim hep oy verilerek, fakirlerimiz dua ederek, hastalarımız hastanelerde sabahlara kadar dua ederek destek verdiler. Allah'a hamd olsun ki 9 seçim zaferle sonuçlandı. Onlar da Ankara’da 7 düvele teslim olmadılar. "

- "Devir aynı kardeşliği devam ettirme devridir"

    AK Parti'de siyaset yapmayı bayrak maratonuna benzeten Güvenç, bayrağı devr alanların davaya sıkı sıkı sarılması gerektiğini ve aldığı bayrağı daha da ileriye taşıması gerektiğini aktardı.
Siyasetin uzun soluklu ve meşakkatli olduğunu anlatan Güvenç, şöyle devam etti:

"Biz bu mücadeleyi daha da ileriye taşımak zorundayız. Millet için ve bütün insanlarımız için. Devir aynı kardeşliği devam ettirme zamanıdır. Hamd olsun Türkiye çapında diğer Partilerin 3-5 katı fazla adayımız var, milletin gönlünde yer etmişiz, Millet bizi bağrına basmış. İnşallah Urfa için, Türkiye için kararlı duruşumuzu göstereceğiz. Bu yolda olmak, bu yola gönül vermek ve bu yola köle olmak şereflerin en büyüğüdür. Çünkü burada milletin geleceği, barışı var."




AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise Şanlıurfa'dan aday adayı olanlara teşekkür etti. Seçimlerde herkesin kendisi adaymış gibi çalışmasını isteyen Beyazgül, özellikle sandıklara sahip çıkılmasını istedi.

    Konuşmaların ardından Şanlıurfa'dan AK Parti aday adayı olanlar hatıra fotoğrafı çektirdi. Programa Başkan Güveç, Beyazgül'ün yanı sıra aday adayları gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.