banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Viranşehir

Bozdağ, Başkan Gülpınar'ı tebrik etti

Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gülpınar'a yeni görevinde başarılar diledi. " Bugün görevi devreden Şanlıurfa önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e de ilimize yaptığı hizmetler, kazandırdığı projeler ve eserler nedeniyle teşekkür ediyorum" diyerek Beyazgül'ün hizmetleri için minnettarlık duygularını dile getirdi.

Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa'nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başlamasıyla birlikte, ilin gelişimine ve refahına katkı sağlamak için çalışmalarına hız verdi. Gülpınar'ın, belediye başkanlığı süresince il genelinde yapacağı projeler ve hizmetlerle ilgili beklentiler yüksek.

Gülpınar, göreve başlamasıyla birlikte, il genelindeki sosyal, kültürel ve altyapısal ihtiyaçları belirleyerek kapsamlı projeler hayata geçireceklerini belirtti. Şanlıurfa'nın geleceği adına umut vaat eden bu gelişmeler, ilin ve halkının beklentilerini karşılamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.