banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Beyazgül'den Aday adaylarıyla ilgili önemli açıklamalar

Başvurular hakkında bilgi veren il başkanı Zeynel Abidin Beyazlar, toplam 296 aday adayının başvurda bulunduğunu açıkladı. 

Şanlıurfa'dan 32 bayanın başvuruda bulunduğunu söyleyen Beyazgül; "Şanlıurfa'dan 198 kişi başvuruda bulundu. Genel Merkezimize ise 94 kişi başvuruda. " dedi.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül İl binasında gazetecilere yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti; “Bilindiği gibi 7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimleri için AK Partide aday adaylığı süreci 11 Şubat Çarşamba günü başlamıştı.Dün itibariyle Parti İl binamızda aday adayı müracaatları saat 19:00’da sona ermiştir.İl binamıza müracaat için gelen aday adaylarının işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmesi için kayıt komisyonumuz her türlü kolaylığı sağlayarak gerekli tüm çalışmaları yapmıştır”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.