banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haberleri Urfa Haber

Beyazgül, bakkal esnaflık belgesini aldı

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı ile birlikte Bakkallar ve Bayiler Odamızı ziyaret edip Oda Başkanı Mehmet Altun ve üyeleriyle buluştu. 

Bir zamanlar bakkal esnafı olduğunun altını çizen Beyazgül: "Bir zamanlar benim de ekmeğimi kazanmak için yaptığım ve büyük şeref duyduğum bakkallik günlerimizi yad ettik. Bakkallar ve Bayiler Odamızı ziyaret edip Oda Başkanı Mehmet Altun ve yönetimiyle bir araya gelip hasbihal ettik" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Oda Başkanı Mehmet Altun ise Beyazgül'e sürpriz yaparak oda üyelik belgesini takdim etti. Altun beyazgül'e çalışmalarında başarılar diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.