banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Belediyeden Kırgızistan'a ilaç yardımı

     Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Belediye Meclis Üyesi Eczacı Neşet Uçkan'ın öncülüğünde Şanlıurfa Belediyesi İlaç Bankası bünyesinde toplanan yaklaşık 35 Bin TL değerindeki tıbbı malzeme ve ilaç kolileri, Kırgızistan'a gönderilmek üzere Kimse Yok Mu Derneği'ne teslim edildi.

    Belediye Başkanlığı Merkez Binası önünde düzenlenen törende tıbbı malzeme ve kolileri bizzat kendi elleriyle araca yükleyen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Kırgızistan'da yaşanan etnik çatışmaları üzüntüyle karşıladıklarını belirterek bölgedeki iç savaşın bir an önce bitirilmesi temennisinde bulundu.

   Türkiye'den Kırgızistan'a gönderilecek olan yardım kampanyasına önderlik yapan Kimse Yok Mu Derneği'ne ve yöneticilerine sonsuz teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi olarak böyle hayırlı bir işte yer almaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

    Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şube Başkan Vekili Osman Baysal ise kampanyada kendilerine her türlü desteği esirgemeyen Belediye Başkanı Fakıbaba'ya ve Eczacı Neşet Uçkan'a minnettarlık duyduklarını söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.