banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Belediyeci Amcaları, Parkları Onlara Hazırlıyor

Şanlıurfa Hilvan İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Coronavirüs salgınından dolayı sokağa çıkmaları kısıtlanan 20 yaş altı çocuk ve gençlere hafta içi verilecek izin öncesi ilçedeki bütün parklarda dezenfekte çalışması başlattı.

13 Mayıs Çarşamba Günü 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olan 20 yaş altı çocuk ve gençler için ilçedeki tüm parklar ve çocuk oyun gruplarının büyük bir titizlikle dezenfekte edildiğini belirten Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü devam eden çalışmalar ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada ‘Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınından dolayı İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 20 yaş altı çocuk ve gençler normalleşme süreci ile birlikte haftanın belirli gün ve saatlerinde dışarı çıkabilecek. Bu kapsamda çocuk ve gençlerimizi salgından koruyup park ve bahçelerde daha güzel zaman geçirebilmeleri için çocuk oyun gruplarını dezenfekte ettik. Virüs ile mücadele çalışmalarımız normalleşme sürecinde de tüm hızıyla devam edecek’ sözlerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.