banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Viranşehir

Başkan Mehmet Kasım Gülpınar, göreve başladı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine Yeniden Refah Partisi çatısı altında giren ve halkın teveccühleri ve destekleriyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, Başkanlık görevini Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında Zeynel Abidin Beyazgül’den devraldı.

Görevini devralan Başkan Gülpınar, ilk açıklamasında şehre hizmet için göreve geldiklerini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Meclis Üyeleri ve vatandaşların katılıyla gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Başkan Gülpınar, Şanlıurfa için zaman kaybetmeden çalışacaklarının mesajını verdi.

BAŞKAN GÜLPINAR, “ŞANLIURFA’YI ÇOK DAHA İLERİ GÖTÜRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

 Belediye Başkanlığının bir bayrak ve hizmet yarışı olduğunun altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, “Çok değerli Basın mensupları, çok değerli hemşehrilerimiz, bugün Şanlıurfa için yeni bir dönüm noktasındayız. Tabi siyaset, demokrasi aslında bunun güzelliklerini hep birlikte bugün yaşıyoruz. Geçmişte mensubu olduğum partiden bir şekilde istifa edip Yeniden Refah Partisi çatısı altında belediye başkanlığı adaylığımızı verdik. Halkın talep ve istekleri doğrultusunda bu bir hizmet yarışıdır. Bur bir bayrak yarışıdır. Zeynel Başkanım bizim için gerçekten güzel bir şekilde bir seçim süreci yürüttü. Ben kendisine öncelikle sağduyulu tutumundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu memlekette taş üstüne taş koyan herkese biz her zaman onu söyledik. Teşekkürü bir borç biliriz. Geçmişte Nihat Başkan buradaydı. Zeynel Başkan ondan devraldı. Bugün ben de Zeynel Başkan’dan devralıyorum. Yarın da bir başkası benden devralacak. Bunu demokrasinin ve siyasetin bir güzelliği olarak görmek lazım, bundan dolayı memnuniyet duymak lazım. Huzur ve refah içerisinde güzel bir seçim süreci ve nihayetinde bugüne kadar da geldik. Ben tekrar Zeynel Başkan’a ve ekibine yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz bunu daha da ileriye götürmek düsturuyla, amacıyla yola çıktık. Halkın takdirine sunduk. İnşallah halkın beklentilerini de bu yönde boşa çıkarmayacağız. Şanlıurfa’yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti gösterip başka bir zamanda da bayrağı bir başkasına devredeceğiz inşallah bu işin doğasında var. Tabiatında var. Ben tekrar teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum bütün Urfa’ya” ifadelerine yer verdi.

BEYAZGÜL, “HALKIMIZ, MEHMET KASIM GÜLPINAR’I ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK SEÇMİŞTİR BAŞARILAR DİLİYORUM”

 Önceki dönem Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise “Değerli basın mensuplarımız ve burada olan herkesi saygıyla selamlıyorum. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımız Yeniden Refah Partisi Adayı Mehmet Kasım Gülpınar’ı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçmiştir. Kendisini burada tebrik ediyorum. Centilmence yapılan demokratik yarıştan dolayı da kendisine teşekkür ediyor ve kendisine başarılar diliyorum. Şehrimiz ve milletimiz adına hayırlı işler yapmasını Cenab-ı Hak’tan vesile etmesini diliyorum. Kendisi burada gayretle çalışmak için gelmiştir. İnşallah hepimiz onun başarısı için gayret edeceğiz. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.