banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Başkan Gülpınar, Tebrikleri SMA Hastalarına Bağış Olarak Kabul Edecek

Şanlıurfa'nın sevilen ismi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, seçim tebriklerini kabul edeceği bir etkinlik düzenliyor. Gülpınar'ın tebrikleri kabul edeceği etkinlik, yarın saat 14:00’da İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşecek. Bu özel etkinlikte, Şanlıurfalılar belediye başkanına yeni görevinde başarılar dileyerek tebriklerini iletebilecekler.

Ancak bu kez bir farkla... Gülpınar, geleneksel tebrik çiçeklerinin yerine bir çağrıda bulunuyor. Başkan, tebrik ve hayırlı olsun dileklerini çiçek göndermek yerine daha anlamlı bir şekilde ifade etmek isteyenlere öneride bulunuyor. Bu öneri ise oldukça anlamlı ve toplumsal bir duyarlılık içeriyor.

Başkan Gülpınar, tebriklerini çiçek göndermek isteyenlere SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastalarına destek olmaları çağrısında bulunuyor. Bu çağrıyla, tebriklerin geleneksel yolunun ötesine geçerek, toplumda farkındalık oluşturmak ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmayı hedefleniyor.

SMA hastaları için yapılan bağışlar, onların tedavi süreçlerine ve yaşam kalitelerine olumlu katkılar sağlıyor. Bu nedenle Başkan Gülpınar, tebrikleri çiçek göndermek yerine SMA hastalarına yapılan bağışlarla kabul etmek isteyenleri teşvik ediyor.

Şanlıurfa halkı, bu özel çağrıya duyarlılık göstererek, belediye başkanlarını tebrik etmenin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine de destek olma fırsatı bulacaklar. Gülpınar'ın bu duyarlı çağrısıyla, Şanlıurfa'da hem sevinç dolu bir göreve başlama etkinliği yaşanacak hem de toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duyguları güçlenecek.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.