banner2
Öne Çıkanlar Akçakale Urfa Fevzi Demirkol ilçe ProfDrNihat Bengisu

Başkan Gülpınar, seçim zaferinin ardından tebrikleri kabul etti

Şanlıurfa'nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, seçim zaferinin ardından tebrikleri kabul etti. Başkan Gülpınar, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen vatandaşlarına teşekkürlerini iletti.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Şanlıurfa'da seçim coşkusu devam ederken, Başkan Gülpınar da tebrikleri Abide kavşağında bulunan seçim koordinasyon merkezi (SKM)'de tebrikleri kabul etti.Gülpınar yaptığı açıklamada, "Değerli hemşehrilerimizin tebriklerini kabul ettik. Bizlere gösterdikleri teveccüh ve verdikleri destekten ötürü hemşehrilerimize teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Gülpınar, Şanlıurfa halkının desteğiyle belediye başkanlığı görevini üstlendiğini belirterek, seçim sürecinde kendisine güvenen ve destek olan herkese minnettar olduğunu vurguladı. Şanlıurfa'nın hizmetlerle daha da güzelleşeceğine olan inancını dile getiren Gülpınar, "Hemşehrilerimizin beklentilerini karşılamak ve kentimizi daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

Gülpınar'ın açıklamalarıyla birlikte Şanlıurfa'da yeni bir dönem başlamış oldu. Başkan Gülpınar'ın seçim zaferi, Şanlıurfa'nın geleceğine ilişkin umutları da beraberinde getirdi. Kentte yaşayanlar, yeni başkanlarından beklentilerini ve umutlarını dile getirirken, Gülpınar'ın da bu beklentilere yanıt vereceği ve kente yeni projelerle hizmet edeceği belirtiliyor.

Şanlıurfa'nın tarihinde önemli bir yer tutan seçimlerde Başkan Gülpınar'ın kazanması, kentte yeni bir heyecan ve umut atmosferi oluşturdu. Gülpınar'ın göreve başlamasıyla birlikte kentte yapılacak olan çalışmalar merakla beklenirken, halkın desteğiyle Şanlıurfa'nın daha da gelişeceği ve güzelleşeceği umudu hakim. Hemşehriler, Gülpınar'ın vizyonu ve kararlılığıyla kentlerinin daha da ileriye taşınacağına inanıyor.

Başkan Gülpınar'ın tebrikleri kabul etmesiyle birlikte, Şanlıurfa'da yeni bir dönem ve umut dolu bir gelecek başlamış oldu.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.