banner2
Öne Çıkanlar Akçakale Urfa Küçük Çamurlu Beziki Derneği HAMEDO

Başkan Gülpınar: Gazze’deki Zulümden dolayı kutlama yapılmayacak

Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, seçim zaferinin ardından bir kutlama açıklaması yayınladı.

Mehmet Kasım Gülpınar, seçim zaferinin ardından önemli bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan mesajda Gülpınar, "Değerli Hemşehrilerim, kazananın sadece Şanlıurfa olduğu bir seçimi geride bıraktık" ifadelerine yer verdi.


Gülpınar, açıklamasında, "Değerli Hemşehrilerim, Kazananın sadece Şanlıurfa olduğu bir seçimi geride bıraktık" ifadelerine yer verdi. Ancak, Gazze'deki kardeşlerine yönelik yaşanan zulüm ve katliamdan dolayı kutlama yapmayacaklarını da belirtti.

Seçim zaferini anlayışla karşılayacaklarına inandığını belirten Gülpınar, "Bizleri anlayış ile karşılayacağınıza inancım sonsuz. Allah’a Emanet Olun" mesajını paylaştı.

Ayrıca, dün gece herhangi bir izdiham yaşanmaması ve şehri rahatsız etmemek adına kutlamayı ertelediklerini belirten Gülpınar, "Şanlı Şehrimizi gece geç saatte rahatsız etmemek için kutlamayı yarın yapacağız şeklinde bir açıklama yapmıştık. Bizi anlayış ile karşılayacağınıza inancım sonsuz" dedi.

Şanlıurfa halkı da Gülpınar'ın bu duyarlı tutumunu takdirle karşılarken, yapılan açıklamaların Şanlıurfa'nın birlik ve beraberliğine katkı sağlayacağı belirtiliyor.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.