banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADAN AYRILMIYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli saha gezileri kapsamında Akpiyar Mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Fatih Gülel ve Birim Müdürleri ile birlikte Akpiyar Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Metin Baydilli yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı.

Sorunları yerinde görmenin önemli olduğunu ifade eden Başkan Metin Baydilli,  

"Sabah mesaimize sokaklarda başlıyoruz. Gördüğümüz, şikayetini aldığımız sorunların çözümü noktasında teknik ekibimizle birlikte gerekli incelemeyi yapıp sorunun giderilmesi için talimatları veriyoruz. Vatandaşlarımız bu güzel ilçeyi bize emanet ettiler, biz de ilçemizi güzelleştirmek ve geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Öte yandan Başkan Metin Baydilli alan gezilerinde esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.