banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Başkan Adayı Canpolat’tan kanaat önderlerine ziyaret

31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalarına kırsal mahalleleri ziyaret ederek başlayan Başkan Adayı Canpolat, bugün Şanlıurfa’nın kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Ziyaretine ilk olarak Kanaat Önderi Seyda Şeyh İzzeddin Aksan ile başlayan Canpolat, Aksan’ın ellerinden öperek hayır duasını aldı. Canpolat, daha sonra bir diğer Kanaat Önderi ola Hacı Şükrü Efendinin oğlu Hacı Abdulvahap Kılınç Hoca’yı ziyaret etti.

‘GEZİLMEDİK MAHALLE, ÇALINMADIK KAPI KALMAAYCAK’

Ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Canpolat, “Ziyaretlerimize önce kırsal mahallelerimizden başladık. Şimdi de Şanlıurfamız için önemli olan kanaat önderlerimizin yanındaydık. Ellerini öpüp, hayır dualarını aldık. Ziyaretlerimize ilçemizin her köşesinde devam edeceğiz. Gezilmedik mahalle, çalınmadık kapı kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Canpolat, kanaat önderlerinin yanından ayrıldıktan sonra, tekrar esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.