banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Bakan Yardımcısı’ndan Memur-Sen Ziyareti
Ziyarette Memur-Sen İl Temsilcimiz ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Mahmut ATÇI  ve Memur-Sen’e bağlı diğer sendika başkanları  sendika il binasında hazır bulunarak Şanlıurfa’da görev yapan kamu çalışanlarının yaşadıkları sorunlar ve beklentilerle ilgili fikir alışverişinde bulundular.
Şube Başkanı Mahmut ATÇI, Halil Etyemez’in Bakan Yardımcılığına getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’in Genel Sekreterliği döneminde Memur-Sen adına çok başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden şube başkanı, Bakan Yardımcılığı döneminde de ülkemiz  için faydalı işler yapacağına olan inancını dile getirdi. Şanlıurfa’da çalışanlarla ilgili yaşanan sıkıntıları, şu anda gündemde olan ve ülkemizdeki tüm çalışanları ilgilendiren toplu sözleşme ile ilgili Memur-Sen’in taleplerini Bakan yardımcısına aktaran Atçı, eski sendikacı olması münasebetiyle kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü konusunda desteklerini istedi.
Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği’ni ziyaret etmekle duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sendikal mücadele esnasındaki deneyimlerini paylaştı. Sendikada çalıştığı günleri özlemekle birlikte yeni görevinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Sohbet esnasında bakanlıkla ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Etyemez, toplu sözleşme sürecinde çalışanlar açısından elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ve sendikaların çalışma hayatının bir parçası olduğunu, birlikte hareket edildiği takdirde herkesin kazançlı çıkacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.