banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Bakan Ömer Dinçer, Şanlıurfa'da

Milletvekili Halil Özcan ile GAP Havalanına inen Bakan Dinçeri'i, Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Harran Üniversitesi rektörü Prof. Dr. İ. Halil Mutlu, Emniyet Müdürü Mehmet LikoğluJandarma Komutanı Emin Dursun, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Belediye Meclis Üyesi Adil Saraç, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Nusret Urmak, Erkan Sözen, Cemil Çadak ve bürokratlar karşıladı.

Havalanından Polis evine geçen Bakan Dinçer, dinleceğini söyledi.

Bakan dinçer Çarşamba günü Valilik ziyareti, ardından katılacağı program için Harran Üniversitesine geçecek. Burada üniversite akademik açılışı törenine katıldıktan sonra Şanlıurfa Polisevinde Milli Eğitim Müdürleri ile toplantı düzenleyecek.

Bu toplantının akabinde Vali, Belediye Başkanları ile bir araya gelecek olan Bakan Dinçer, daha sonra AK Parti il teşkilatını ziyaret ettikten sonra ilden ayrılacak.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.