banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Bakan Çelik: Yapılan saldırının kanı yerde kalmayacak VİDEO

Özel uçakla tüm Şanlıurfa Milletvekilleri ile birlikte Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal güvelik Bakanı Faruk Çelik Akçakale’de meydana gelen top atışından yaralananları hastanede ziyaret etti.

Bakan Çelik, Vali Celalettin Güvenç, Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Seydi Eyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Abdülkerim Gök,  AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Sağlık Müdürü Erdoğan Duran ile birlikte  Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesine giderek tedavi patlama sonucu yaralanan Meryem Timuçin, polis memurları Deniz Çakır, Ali Çolak ve İskender Türker’i ziyarek etti.


Hastane Başhekimi Dr. Abdülkadir Yetişgin'den bilgi alan Bakan Çelik daha sonra buradan Balıklıgöl Devlet Hastanesine geçti. Burada tedavisi süren Aysel Timuçin’in ailesine geçimiş olsun ve başsağlığı dileklerinde bulundu. Balıklıgöl Devlet Hastanesi Baştabibi Şahin Yaztürk’ten yaralıların durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra çıkışta Gazetecilerin sorularını yanıtladı.

KAN YERDE KALMAMALI

Dün Suriye tarafından atılan top mermisi sonucu yaralanların durumlarının iyi olduğunu belirten Bakan Faruk Çelik; "Yaralı kardeşlerimizi ziyaret ettik. Güzel Akçakalemiz bir saldırı yaşadı. Bunların kanı yerde kalmamalı, onlarca yüzlerce insanın gönlü dağlanmış ve bir hiç uğruna kendi vatandaşını acımasızca katleden bir yönetim. Bu yetmiyormuş gibi bizim ülkemizde bizim topraklarımızda da böyle bir vahşetin gerçekleşmesine vesile oluyor. Tabiki burada alınması gereken önlemler var. Gerek uluslar arası boyutta gerekse ülke bazında alınması gereken önlemlerle ilgili devletin tüm kurumları gece boyunca çalışmalarını sürdürdüler. Ve neticesinde ‘TEZKERE’yi Türkiye Büyük Millet Meclis’ine getirdiler. Çözüm yana isek bu konuda bari birlik ve bütün korumamız gerekiyor. Böyle bir saldırı gerçekleşmiş ve bu saldırı karşısında halen sağa sola çekmenin bir manası yok, yek vücut olmamız gerekiyor onun için siyasi polemiklere bu işi dönüştürmek ucuz yaklaşımdır. Bu Ülke bizim, bu ülkeye dışarıdan gelecek olan bu ve benzeri saldırılara karşı top yekun olmamız gerekiyor. Ben onu tavsiye ediyorum’ dedi.

 

Bakan Çelik ve beraberindeki heyet daha sonra Akçakale ilçesine hareket ettiler.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.