banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Bakan Çelik; İnsanlık enkaz altında kalmadı VİDEO ve FOTOĞRAFLI
Kurban Bayramı münasebetiyle Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, vatandaşlarla bayramlaştı.
İstanbul  Uçağı ile Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve beraberindekiler AK Parti İl Başkanlığın hazırladı Vali Konağı Çay Bahçesindeki “Bayramlaşma programına” katıldı.
AK Parti İl Başkanlığının hazırladı bayramlaşma programına çok sayıda vatandaş katıldı.
Bayramlaşma programında selamla konuşması yapan milletvekilleri, Emin Önen, Seyit Eyüpoğlu, Kasım Gürpınar, Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Dr. Abdülkerim Gök ve Yahya Akman; “Birlik ve beraberliğin daim olması, kardeşliğin Bakan Faruk Çelik’in yanı sıra Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Şanlıurfa Milletvekilleri Emin Önen, Seyit Eyüpoğlu, Kasım Gürpınar, Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Dr. Abdülkerim Gök, Yahya Akman, İl Başkanı Av. Yusuf AK Parti MKYK üyesi Mehmet Oymak Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Partililer vesürdüğü nice bayramlar” dileğinde bulundular.

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise; “Bu bayram bizi açımızdan ülkemiz açısından buruk bir bayram olarak geçiyor. Biz teşkilat olarak bu burukluğu biraz gidermek için Van’a göndermek için “Bir Battaniyede Sen Gönder” kampanyası başlattık. Gerçekten hemşerilerimiz çok yoğun bir ilgi gösterdiler. Daha önce Siverek İlçe Teşkilatımız bir kampanya başlatmıştı. İlçe başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bizzat Erçiş’e gitti.  Yerinde incelemede bulunarak gönderdiğimiz battaniyeleri ve diğer malzemeleri dağıttılar. Bu vesile ile İlçe Başkanımıza ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Bir güzel gelenek oluştu. Bundan sonra bu geleneği devam ettireceğiz. Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in tavsiyesi üzerine bundan sonra bayramlarımızı bu tür salon ve bahçelerde yapacağız. Uzaktan yakından bayramlaşma törenimize gelen bizi onurlandıran, teşkilat mensuplarımıza, başta Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra kürsüye çıkan gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Van depremde enkaz altına kaldı, ancak mutlu olan şu ki, insanlık enkaz altına kalmadı. İnsanlık tüm haşmetliyle gün yüzüne çıktığını belirtti. Bakan Çelik; “Deprem afetinde 604 kardeşimizi kaybettik. 2 bin 800 yaralımız şuanda hastanelerde tedavi ediliyor. Ama depremde bizi bu acı olayda mutlu eden bir şey oldu. Evet, insanlarımız enkazın altında kaldılar, yüreklerimiz dağlandı, Ama insanlık enkazın altında kalmadı. İnsanlık çok şükür ki bütün haşmetiyle gün yüzündeydi ve bütün dünyaya ders verecek nitelikteydi. İçerde de Türkiye üzerinde ameliyat yapmak isteyenler, dışarıda buna destek vermek isteyenlerde bu milletin ne olduğunu bu deprem afetinin sonunda görme imkanını bir kez daha buldular. İşte milletimiz bir bütün olarak, 74 milyon vatandaşımız, hep beraber, bu gözyaşını, bu acıyı, paylaştı. Onun için milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır inancındayım. Bizde hükümet olarak birinci dakikadan itibaren olay duyulur duyulmaz, üzerimize düşen neyse onu en yoğun bir şekilde yerine getirmeye çalıştık. Düşüne biliyor musunuz deprem oluyor bir ilimizde, Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı hemen kısa süre sonra oraya gidiyor” dedi.
Çelik, ''Gözyaşının rengi, ırkı, dili, inancı olmaz. Gözyaşı gözyaşıdır, acı acıdır. Bunun rengini, dilini, ırkını kimsenin tanımlaması söz konusu değildir'' diye konuştu.
Şanlıurfalılara söz verdiği gibi her ay Şanlıurfa’ya geldiğini belirten Faruk Çelik; “Seçimlerden sonra Şanlıurfa’ya 6. Gelişimdir. Şanlıurfa’da belirttiğimiz projeleri hayata geçirmeye başlıyoruz. Şanlıurfalı kardeşlerimin bu mübarek bayramını kutluyorum” dedi. Daha sonra başlayan bayramlaşma yaklaşık 2 saat sürdü.


Buradan ayrılan Bakan Faruk Çelik ve beraberindekiler Bozova’ya geçti. Burada Atatürk Caddesinde esnafın bayramını yapan Bakan Faruk Çelik ve beraberinde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, AK Parti MKYK üyesi Mehmet Oymak, Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Abdülkadir Emin Önen, Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve yetkililerle Bozova Belediyesi ''Sinema ve Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda toplanan halkın bayramını yaptılar.

Bozova’nın ardından Hilvan’a geçen Bakan Faruk Çelik ile beraber Bakan Faruk Çelik’in yanı sıra Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti MKYK üyesi Mehmet Oymak, Şanlıurfa Milletvekilleri Emin Önen, Seyit Eyüpoğlu, Kasım Gürpınar, Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez,İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve çok sayıda Hilvanlılarla Atatürk parkında bayramlaştı.
Bayramlaşmanın ardından Hilvan Belediyesi ve Kaymakamlığı ziyaret eden Bakan Çelik Şanlıurfa’ya döndü.

VİDEO





www.balikligol.com
Bakan Hilvan balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.