banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Av.Düşünür; Oduncular sitesi büyük tehlike atlattı

AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür; Oduncular sitesi büyük bir felaket yaşadı. Tek teselli can kaybının yaşanmaması" dedi.

Şanlıurfa'da Oduncu Pazarı'nda gece yarısı çıkan yangın kâbus dolu anlar yaşatmıştı. Çıkan yangın Oduncular Pazarı'nda bulunan 100 işyerinden 10'nu tamamen veya büyük oranda zarar vermişti. Gece saatlerinde başlayan ve elektrik kontağından çıktığı ileri sürülen yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda sabah saatlerinde kontrol altına alınmıştı.

AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ve beraberinde yardımcıları Emin Demirkol, Halit Taşdönderen ve yönetimden Mehmet Büyükfırat ile Sedat Dülger'den oluşan heyet Oduncu Pazarındaki esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Oduncular Odası Başkan Aziz Kırmızı eşliğinde esnafı gezen Av. Ahmet Düşünür; Dehşet verici bir felaket yaşanmış. Esnafa büyük zarar veren bir yangın çıkmış. Bu yangın tüm odun ambarlarına sıçrayabilirdi. Oduncular pazarında yangın ve benzeri tehlikelere karşı tedbir önleyici alt ve üst yapı yok. Yangın önleyici hiçbir tedbir yok. Esnaf burada sıkışmış durumda ve ihtiyaca cevap veremiyor. Şehir için de tehlike arz eden ve burada sıkışmış olan oduncu esnafının bir an önce şehir dışına, oduncu esnafının mağdur edilmeyeceği bir bölgeye taşınması gerekiyor. Yeni yapılacak oduncu pazarının günümüz teknolojisi ile günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek bir şekilde yapılması lazım. Bu yangını ucuz atlattık. Tesellimiz burada can kaybının yaşanmaması. Yangında zarar gören esnafımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Dedi.

Oduncular Odası Başkan Aziz Kırmızı ise; Büyük bir tehlike atlattık ve 10 esnafımız büyük maddi kayıp yaşadı. Buna benzer tehlikelerin yaşanmaması için bir an önce çalışmalar yapılması gerekiyor. Esnafımıza geçmiş olsun nezaketinde bulunan AK Parti İl Başkanına ve ekibine esnafımız ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.