banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Aslan Ali Bayık’tan Bayram Ziyaretleri

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Gençlik Kolları Başkanı Serhat Becel ve Meclis Üyesi Mehmet Halitoğulları ile birlikte  Ağveren Kırsal Mahallesinde Şehit Halit Şıltak ailesi ve yakınlarına bayram ziyaretinde bulunduktan sonra Şehit Kabrini ziyaret ederek fatiha okudu.
Bayram ziyaretleri ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Coronavirüs salgını nedeniyle maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak halkın can güvenliği için mesai gözetmeksizin uygulama noktalarında nöbet bekleyen Jandarma ekiplerini, Hilvan İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Şehit Halit Şıltak ailesi ve yakınlarına bayram ziyaretinde bulunduktan sonra Şehit Kabrini ziyaret ederek fatihalar okuduk. Bayramlar insanların yardımlaşma, dayanışma, sevgi ve milli duygularının pekiştiği özel günlerdir. Barış, kardeşlik ve huzurun sergilendiği, küskünlerin barıştığı bu özel günlerde vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik duyguları içerisinde bütünleşmelerini temenni eder. Coronavirüs (Covid-19) salgının biran önce son bulması dileği ile  tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, bayramın milletimize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’ açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.