banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Urfa'da gündem madde bağımlılığı

Aralık ayı İl Danışma meclis toplantısı GAP Team kongre salonunda yapıldı. Danışma meclis toplantısına tüm İlçe Başkanları, İlçe kadın kolları Başkanları, İlçe gençlik kolları Başkanları, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve Partililer katıldı. Daha sonra Divan teşekkülü Seçim İşleri Başkanı Süleyman Elgün tarafın oluşturuldu. Toplantı Teşkilat Başkanı Bahattin Yıldız, Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Çadak, Kadın Kolları Başkan vekili Ümran Bilim, Gençlik kolları Başkanı Sedat Ertürk’ün yaptığı sunumlarla toplantı devam devam etti. 
Toplantının sonunda İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 1 Kasım seçimlerinde başarılı olan 13 İlçe Başkanına teşekkür plaketi verdi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Danışma meclisleri toplantılarında gündeme gelen madde bağımlılığıyla ilgili konuyu en üst düzeyde gündeme getirdiklerini söyledi.
Beyazgül, Bu konunun çözümü içinde sayın içişleri Bakanımız kesin talimat olduğunu dile getirdiği konuşmasında; “Ne gerekiyorsa yapılacak. Şanlıurfa da olmayan AMATEM olacak, emniyette narkotik timler var ve yine emniyet bu konunun üzerinde çok hassas bir şekilde duracak. Şanlıurfa bir müddet sonra inşallah bu sorunu konuşmayacak “ dedi.
Danışma meclisi toplantısında söz alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ise yaptığı açıklamada; “ 1 Kasım bizler için zafer ve bayram olsun dedik ve Rabbim mahcup etmedi inşallah. 1 Kasım ümmet için bir zafer oldu. Bizler için değil sadece bizlere umut bağlayan, bizler için önemli olan bizlerin muzaffer olması içim Kâbe de, mescitlerde, Medine’yi münevvere de, mescidi nebevi de, Kudüs’te ve İslam coğrafyasının olduğu tüm mübarek mekânlarda bizler için dua eden çocuk, anne, kardeş, baba kim varsa bize dua eden insanların zaferi oldu” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.