banner2
Öne Çıkanlar Karaköprü PTT 1. Lig hava durumu ak parti Elias Jelert Kristensen

AK Partili Meclis Üyelerinin Belediyeyi engellemediği belgelendi
dedikodulara Belediye Başkan yardımcısı Fevzi Yücetepe önceki günkü meclis toplantısında canlı yayında nokta koydu.

Konu ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Ak parti Belediye meclis üyesi Mehmet Altun “Bizler göreve geldiğimiz ilk günden beri Toplum yararı ve Memleket menfaati olduğu zaman tüm üyeler hep birlikte “EVET” dedik. Örneğin OSM hastanesinin önüne yapılan köprüye, Abidede yapılan yürüyen merdivene, Cengiz Topel’den Ahmet Erseven’e gidecek olan alt geçide, Topçu meydanı projesine…vs. hep “evet” dedik. Ayrıca yapmadığı projeler için de kendisini teşvik etmek ve yönlendirmek için ayrıca bizler 37 ayda 179 tane proje sunduk (sunduğumuz projelerden bazıları: Hayvanat bahçesi yapılsın, Belediyeye büyük çağdaş, modern bir Kültür merkezi yapısın, Miting meydanı yapılsın, Kuybaşı mevkiine köprülü kavşak yapılsın,


Akabe’deki TOKİ- Evren sanayi bağlantısına kavşak yapılsın, Şanlıurfaspor’u kurtarmak için yeni otogarın işletmesini Şanlıurfaspor’a verelim, (Buradan Aylık yaklaşık 50 milyar gelir gelmektedir), Belediyespor’u kümeye düşürmeyin ve kurtarın, Karakoyun’a temiz su akıtın, Sağlıklı yaşam merkezi oluşturun, Samsat kapı projesini yapın, Milli Emlak’tan ucuz arsa alarak yeni imar alanlarını açın, Kızılkoyun’u yapın, Harran kapı caddesini genişletin, Eyüp peygamber caddesin genişletin….. vs.) tam 179 tane proje sunduk. Şimdi belediyenin önünü tıkıyorlar, Fakıbaba’yı engelliyorlar diyenlere ben soruyorum.

Engellemek isteyenler bu  ve yazmadığım diğer projeleri sunar mı?. Engellemek isteyenler olsa bunca yapılan parklar, yollar, çiçekler neyle ve nasıl yapılıyor. Bu sözler sadece Fakıbaba’nın ilk dönemdeki başarısını bu dönemde tekrarlayamadığı için seçim sonunda kullanmak üzere “ İşte bakın ben çalışmak istedik ancak bana engel oldular” diyerek ajitasyon yapmak ve “mağdur” rolünü oynamak için bilinçli olarak ortaya atıldığını düşünüyorum.

Belediye meclis toplantısında Başkan yardımcısı Fevzi Yücetepe’ye bizzat sordum ve böyle bir şeyin olmadığını ve varsa “bunu iddia edeni bana getirin” dedi.

Konuşmasına devam eden Mehmet Altun “Evet iki tane motosikleti bağış olarak almayı engellememizin sebebi ise motosikletleri Belediyeye bağışlayanlar neye karşılık bunu bağışlıyorlar, bunda ne menfaatleri var, durup dururken niye bağışlıyorlar, Belediyemizin trilyonlarca parası varken 2 tane motosikleti kendi parasıyla niçin almıyor? 2 tane motosiklet olmazsa dünyanın sonu mu olur, Belediyenin çalışması mı durur?gibi…” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.