banner2
Öne Çıkanlar ilçe Suriye Başkan Diyarbakır Urfa Haber

AK Partili Belediye Başkanları Argıl'da Toplandılar

AK Partili Belediye Başkanları toplantısı bu ay Halfeti ilçesine bağlı Argıl Beldesinde gerçekleştirildi.

Şanlıurfa AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fevzi Demirkol nezaretinde ayda bir yapılan "AK Partili Belediye Başkanları" toplantısı bu ay Halfeti ilçesine bağlı Argıl Beldesinde gerçekleştirildi.

Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek'in ev sahipliği yaptığı toplantıya Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Yaylak Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, Pekmezli Belediye Başkanı Abdullatif Soydaş, Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay, Eyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Mezra Belediye Başkanı Yusuf Güneş ve AK Parti Halfeti ilçe Başkanı Mehmet Erdoğan katıldılar. 

Konuyla ilgili konuşan Şanlıurfa AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fevzi Demirkol "Şanlıurfa'da Belediye Başkanı seçilen arkadaşlarımızla, ayda bir toplanıp durum değerlendirmesi yapıyoruz. Hem yapılan çalışmaları, hem de eksiklikleri yerinde görüp tespit etmek amacıyla toplantımızı yapıyoruz. Bu ay Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek'in ev sahipliğinde toplandık. Argıl, Halfeti ilçesine bağlı güzel bir beldemizdir. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şimşek güzel hizmetler yapıyor. Yapmış olduğu hizmetler için kendisine teşekkür ediyor, yapacakları hizmetler için de başarılar diliyoruz" dedi.

Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek "Toplantımızın amacı istişaredir. Eksikliklerimizi görme açısından çok faydalı bir toplantı olduğuna inanıyorum. Bilgi ve birikimlerimizi paylaşıyoruz. Bu toplantımızda belediye çalışmalarımızı ve SODES projelerimiz konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Değerli Belediye Başkanlarımızı Argıl beldemizde görmek mutluluk verici. Güzel bir şekilde ağırladık ve toplantımızı yaptık.  Buraya kadar gelen AK Parti İl başkan Yardımcısı Sayın Fevzi Demirkol ve Belediye Başkanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fevzi Demirkol başkanlığında Argıl belediye çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Argıl Belediye Meclis Üyeleri, Murat Akalın, Eyüp Yıldırım ve Faruk Çapan katıldılar.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.