banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suriye

AK Partili aday adaylarından Birecik’e çıkarma

Yaklaşan 2014 Mart yerel seçimleri öncesi AK Partiden büyükşehir ve Birecik ilçe belediye başkan aday adayı olan isimler, yarın Şanlıurfa’da yapılacak olan temayül yoklaması öncesi teşkilat üyeleriyle bir araya geldiler. Büyükşehir belediye başkan aday adaylarından Prof. Dr. Abdullah Ekinci, Ali İhsan Delioğlu, Baki Özmen ve Murat Karaçizmeli ile Birecik ilçe aday adayları Faruk Pınarbaşı, Mustafa Hartavi, Salih Sezen, Abdulkadir Yüksel, Selahattin Alpay ve Yusuf Güneş tanıtım toplantısına katıldılar.
AK Parti İlçe Başkanı Aziz Karayılan, açılış konuşması yaparak, aday adaylarına başarılar diledi. Aday adayları da, kendilerini tanıtarak, yarın yapılacak olan temayül yoklamasında destek istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.