banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

AK Partiden vatandaşa: Belediye Başkanımıza kaç puan verirsiniz

AK Parti, yerel seçimlere dönük saha çalışmasını hızlandırdı. Saha araştırması başlatan genel merkez, bir yandan anket çalışmalarıyla yerel yönetimlerin performansını bir yandan da beklentileri tespit ediyor. Belediye başkanları da SMS’le hemşehrilerinin nabzını tutuyor.

AK Parti yönetimi 2019 yerel seçimleri için çalışmalarını hızlandırırken, belediyeler de boş durmuyor. Bazı belediye başkanları SMS’le hemşehrilerine dönük memnuniyet anketi yapıyor.

GENEL MERKEZ’DEN ANKET ÇALIŞMASI
Yerel seçimler için saha araştırması başlatan AK Parti, bir yandan yaptığı anket çalışmalarıyla yerel yönetimlerin performansını vatandaşa sorarken; bir yandan da halkın belediyelerden beklentilerini tespit ediyor.

‘Gönül belediyeciliği’ kapsamında, vatandaşların başkanlara her zaman ulaşıp ulaşamadığına, onların sorunlarını dinleyecek mesafede olmasına, başkanların yardıma ihtiyacı olan yoksul vatandaşlar hakkında bilgi sahibi olmasına, sık sık esnafla bir araya gelip gelmediğine ve zamanın büyük bir çoğunluğunu halkla iç içe geçirip geçirmediğine dikkat ediliyor.

‘BANA KAÇ PUAN VERİRSİNİZ’
Parti yönetiminin söz konusu çalışmalarının yanı sıra bazı AK Partili belediyeler de seçmenin bakışını ölçmeye başladı. Halkın belediyenin hizmetlerinden memnun olup olmadığını ölçmek isteyen AK Partili belediyeler, ‘Belediye başkanından memnun musunuz, 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? Nedenini açıklar mısınız?’ sorularını içeren SMS’ler yolluyor. Sonuçlar, ilgili belediye başkanlarına ışık tutacak. Kaynak: Yenişafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet SAĞIR 6 yıl önce

-10