banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

AK Partiden Kuyumculara ziyaret

AK Parti İl Teşkilatının "Oda Ziyaret Komisyonu" Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Büyükfırat

Başkanlığında; Kuyumcular Odasını ve Eskiciler ve Kavaflar Odasını ziyaret ettiler.  Sorunlarını yerinde tespit edip taleplerini not alarak çözümü konusunda çalışma başlattılar.

Ziyaretlere Komisyon Başkanı Mehmet Büyükfırat'ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emin Demirkol, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Canpolat, İbrahim Toru, Ömer Ercanlar ve Müslüm Atmanoğlu, Belediye Meclis üyesi Adil Saraç, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Abdullah Kılıç ve Gençlik kollarından Uğur Kaçmaz katıldı.

İlk olarak Kuyumcular Odasına giden heyeti Oda Başkanı İ.Halil Demirkol ve yönetim kurulu karşıladı. Ziyaretle ilgili konuşan Oda Başkanı İ.Halil Demirkol; "Öncelikle şunu ifade edeyim. İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gönüllülere karşı vahşice tutumunu lanetliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. AK Partinin bu ziyareti beni memnun etti. Biraz gecikmiş bir ziyaret olduğunu söyleyim. Bu tür ziyaretler memnuniyet verici. Referandum ve Demokratik Açılım ile ilgili bilgi verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra Eskiciler ve Kavaflar Odasına geçen heyeti Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu karşıladı. Oda Başkanı Mehmet Ali Karadağ'ı ziyaret ettiler. Ziyaretle ilgili konuşan Oda Başkanı Mehmet Ali Karadağ; " AK Partinin bu tür ziyaretlerinin sürekli ve devamlı olmasını istiyoruz. Esnafla sorunlarımızı yerinde kendilerine iletiyor, ilgili birimlere aktarmaları için.

  Özelikle küçük esnafın, kepenklerini kapatmaması için korunması gerektiğini belirtiyoruz. Demokratik açılımın bize hem sosyal hem ekonomik olarak faydası olacağına inanıyoruz. Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.