banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

AK Partiden Dedaş ve Türk Telekoma’a Ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, Mustafa Yavuz, Nusret Urmak ve İl Yönetiminden Hacı Yaygın, DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu ve Türk Telekom Şanlıurfa İl Müdürü Hüseyin Genç’i ziyaret ettiler.

 

DEDAŞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz; “AK Parti olarak kurumlarımıza ziyarette bulunduk. Yapılan hizmetleri yerinde görmek ve olan sorunların çözümü noktasında çalışmalarda bulunuyoruz. DEDAŞ yeni yapılanmayla birlikte enerji hizmetleri konusunda çalışmalar yapacağını belirtiler. Bizde Şanlıurfa’mız için hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz. Yine Türk Telekom Müdürlüğünü ziyaret ederek teknolojik ulaşım konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Gelişen ve büyüyen Şanlıurfa’ya her alanda olduğu gibi teknolojik alanında yatırımlar yapılıyor” diyerek tüm kurumları rutin olarak ziyaret ettiklerini belirtti.

Ak Partiden yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu yeni açtıkları kampanya ile abonesiz kimsenin kalmayacağını ve tüm vatandaşları davet ettiklerini belirterek AK Parti heyetine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.