banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

AK Partiden Canbeyli, Akpolat, Halice, Koyuncu, Çakallı, Kurt ve Polat ailesine başsağlığı

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İl Başkan Yardımcılar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Hilvan’ın Yuvacali Köyü Canbeyli taziyesi, Gölcük Köyü Akpolat taziyesi ve Siverek’in Başbük Köyü Halice Taziyesinde bulunarak acılı ailelere başsağlığı dilediler.

 

Buradan Şanlıurfa’ya geçen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcılar ve Yönetim Kurulu Üyeleri sırayla Koyuncu, Çakallı, Kurt ve Polat taziyelerinde bulunarak acılı ailelerin acılarını paylaştılar.

Şanlıurfa ve ilçelerindeki taziyelere giderek acılı ailelerin acılarını paylaştıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti olarak oluşturduğumu komisyonlarımız var. Bir tanesi de taziye komisyonu. Haftada iki gün heyet halinde taziyelerde bulunuyoruz. Bugün de Hilvan, Siverek köyleri ve Şanlıurfa Merkezde taziyelerde bulunduk” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.