banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

AK Parti Yalanladı

AK Parti il Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Genel Merkezimiz ve il teşkilatımız tarafından kamuoyuna, medyaya ve aday adaylarına, temayül sonuçlarıyla ilgili herhangi bir açıklama veya bilgi paylaşımı yapılmamıştır" denildi.

BİRİLERİ FAKIBABA'YI MI PAZARLADI?

AK Parti'den aday adayı olan Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba belediye başkanlığı elinden alındığından beri sistemli bir şekilde bazı kitleleri bir  tarafından pazarlandığı biliniyor. Bu anlamda açıklanan temayül yoklamasında Fakıbaba'yı birinci sırada gösteren internet sitelerinin de bu amaca hizmet ettiği kamuoyunca biliniyor.

AK PARTİ YALANLADI

AK Parti Şanlıurfa il başkanlığından yapılan açıklamada şöyle denildi; "1 Mart 2015 günü ilimizde Parti teşkilatımız tarafından Genel Merkezimizin koordinasyonunda gerçekleştirilen temayül yoklaması, Komisyon Başkanı Manisa Milletvekili Sayın Hüseyin Tanrıverdi ve Komisyon üyeleri huzurunda yapılmış, fakat oy sayımı için oylar komisyon tarafından tüm illerde olduğu gibi Genel Merkeze götürülüp tasnif işlemleri Genel Merkezimizde yapılmıştır. Temayül sonuçları sonraki aşamalarda değerlendirilmek üzere adayların dosyalarına konulmuştur. Bu konuda il başkanlığımıza bir bilgi de gönderilmemiştir. Fakat Sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde Şanlıurfa temayül sonuçları iddiasıyla bilgiler ileri sürülmüş ve listeler yayınlanmıştır. Ancak Genel Merkezimiz ve il teşkilatımız tarafından kamu oyuna, medyaya ve aday adaylarına, temayül sonuçlarıyla ilgili herhangi bir açıklama veya bilgi paylaşımı yapılmamıştır. Kamu oyuna saygı ile duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.