banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

AK Parti Suruç'ta Referandum Hazırlığında

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve Suruç Koordinatörü Metin Çadırcı ve Kadın Kolları üyesi Sevinç Aslan ile Fatoş Erişen katılımıyla Suruç AK Parti Teşkilatı toplandı.

Suruç AK Parti ilçe teşkilatında yapılan toplantıya AK Parti Suruç İlçe Teşkilatı başkanı İzettin Aslan başkanlığında asil ve yedeklerden oluşan yaklaşık 50 kişi katıldı.

Toplantıda; 12 Eylül'de yapılacak olan "Anayasa Değişikliği" halk oylaması konusunda yapılacaklar masaya yatırıldı. Ferhat Kentel'in geçenler de Suruç'ta verdiği "Demokratik Açılım ve Anayasa konulu konferansın Suruç'a yansımaları değerlendirildi.

AK Parti Suruç İlçe Başkanı İzettin Aslan; Partimizin asil ve yedeklerden oluşan yaklaşık 50 kişi toplantıda hazır bulundu. Değerli bir eğitimcimizi davet ettik. Anayasa Değişikliğinin bizlere ne getiri olacağı ve kazanımları neler olacağı konusunda bilgi verdi. Ayrıca Geçen gün Suruç'ta konferans veren Sosyolog Ferhat Kentel'in Suruç'ta bıraktığı izlenimleri konuştuk. Çok verimli geçti" dedi.

Toplantı hakkında bilgi veren AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve Suruç Koordinatörü Metin Çadırcı; AK Parti olarak önemli bir viraja girdik. Bu toplantıda referandum ile ilgili olarak Suruçlulara Anayasa Değişikliğinin ne gibi bir faydası olacağı anlatılacak" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.